Στη Ν.Πέραμο βρίσκονται μερικές από τις καλύτερες παραλίες της βορείου Ελλάδας. Σήμα κατατεθέν τους είναι η οργάνωση, η άριστη εξυπηρέτηση και η καθαρότητα τους! Σε αυτές τις παραλίες μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες δραστηριότητες όπως είναι το Beach volley, ρακέτες, Beach Soccer και Water Banana. Μερικές από τις παραλίες που βρίσκονται στην Πέραμο είναι: Blue beach bar, Ammos beach bar, Peponi beach bar, Paradise beach bar, Αμμόλοφοι beach bar και Cuba beach bar. Υπάρχουν βέβαια πανέμορφες παραλίες που βρίσκονται κοντά στην Πέραμο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε.

Η παραλία των Αμμολόφων έχει μήκος τριών χλμ και συνδυάζει ψιλή άμμο με κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δημιουργεί στον επισκέπτη τη ψευδαίσθηση πως βρίσκεται σε κάποια εξωτική παραλία παρόλο που βρίσκεται μόνο ενα χλμ μακριά απο την Ν. Πέραμο.

Η παραλία των Αμμόλοφων κατατάσσεται στις 10 ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας και αυτό την κάνει πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες, σε αυτό συμβάλει επίσης και η Γαλάζια σημαία που έχει κερδίσει για τα καθαρά νερά της.

Στα 3 χλμ από την Νέα Πέραμο το γραφικό λιμάνι της Νέας Ηρακλείτσας προσδίδει μια μοναδική μαγεία, καθιστώντας την ένα από τα πιο όμορφα χωριουδάκια της περιοχής. Διαθέτει μια υπέροχη γαλάζια θάλασσα με αμμουδερή παραλία, πεντακάθαρα νερά και άριστη εξυπηρέτηση. Η παραλία της βραβευμένη με τη γαλάζια σημαία για πολλά έτη είναι οργανωμένη και έχει και χώρο στάθμευσης. Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορεί κάποιος να την επισκεφτεί είτε διαθέτοντας κάποιο μεταφορικό μέσο αλλά και με το λεωφορείο.

Σε απόσταση μικρότερη των 2 χιλιομέτρων μπορείτε να συναντήσετε και να απολαύσετε την παραλία του Βρασίδα. Η παραλία βρίσκεται κάτω από την παλιά ανακτορούπολη της Νέας Περάμου κάτι που προσδίδει μια μαγευτική θέα. Η παραλία αυτή είναι κατάλληλη για οικογένεια με παιδιά και επίσης είναι οργανωμένη με ταβέρνες και beach bars. Τα νερά που θα συναντήσετε στη συγκεκριμένη παραλία είναι κρυστάλλινα!

Για μια πιο οικογενειακή ατμόσφαιρα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τη παραλία του Παληού. Το Παλιό Καβάλας έχει σύνολο 10 μικρές παραλίες που επικρατεί κυρίως η οικογενειακή ατμόσφαιρα . Οι παραλίες είναι οργανωμένες με ξαπλώστρες και ομπρέλες.